Familie en kinderen

Schaatsen met kinderen

Het overdekte middenterrein (de zogeheten 30x60meterbaan) is een ideale plek om met kinderen te schaatsen. Je kunt er met jouw kids heerlijk vrij schaatsen. Voor de jeugd die die nog niet zo goed kan schaatsen staan er allerlei schaatshulpen, zoals rekjes, dolfijntjes en pinquïns. Op de dolfijntjes kan ook een kind zitten en die kun je dan rondschaatsen. 
                                    


Tips voor activiteiten met kinderen

Verjaardagsfeestjes
De IJsbaan is een leuke plek om kinderfeestjes en partijtjes te vieren. Je kunt dit laten organiseren door Kras Sport, maar je kunt er ook zelf met de kids een feest van maken. Lekker met elkaar op de middenbaan schaatsen en plezier maken. 

Bavarian Curling
Heb je samen iets te vieren dan kun je met de familie een clinic Bavarian Curling (Eisstockschiessen) boeken: een soort mengvorm tussen curling en jeu-de-boules, maar dan op het ijs. Een inspirerend spel voor jong en oud. Wij hebben speciale Eisstocken voor de jeugd (vanaf circa 10 jaar), die aanmerkelijk lichter zijn dan de reguliere Eisstocken. Alle informatie over Eisstockschiessen vind je op deze pagina.